OM OSS

Hvem er vi ?

Egenlogo.com er et selskap som tilbyr alt innenfor grafisk profil til både privatpersoner og bedrifter i hele Skandinavia. Vi er et sterkt sammensveiset team med flere designere fra forskjellige land, som skaper særpreg på de forskjellige prosjektene og logoforslagene våres. Vi operer uten mellomledd som reduserer prisene våres å hjelper oss med å kunne tilby pakker til faste lave priser.

Under “galleri” kan du se noe av vårt tidligere arbeid. Hos oss i egenlogo.com har vi som mål å kunne tilby design av din grafiske profil i særklasse, til en rimelig fast pris. Vi har kundene våres i fokus, og vårt største mål er tilby et endelig resultat som dere er 100% fornøyd med.

Vårt mål

Vårt mål er å tilby profesjonellt design til en rimelig og fast pris. Våre kunder er alt fra unge gündere  til nasjonale selskaper som vil oppdatere en eksisterende logo eller trenger ny logo for et produkt eller en tjeneste. Vårt hovedfokus er kundene våres, og vi jobber alltid for å kunne tilfredsstille 100%. Send oss gjerne en mail på

HVORFOR VELGE OSS?

Unikt og profesjonelt design

Unikt og profesjonelt design. Vi ønsker å hjelpe din bedrift til å fremstå på best mulig måte. Vi vet viktigheten av å ha en god logo/nettside som gjenspeiler deres profesjonalitet.

Rimelige Priser

Mange bedrifter ønsker ikke å betale for unødvendig timearbeid hos grafiske designere. EgenLogo ble startet for å kunne tilby grafisk design og nettsider av god kvalitet uten disse ekstrakostnadene.

Fornøyde kunder

98% av kundene våres velger oss på nytt når det kommer til utvikling og design. Vi liker å ha et godt kundeforhold, og strekker oss alltid det lille ekstra for at dere skal bli fornøyd.